HTML

Értékesítés

Ez a blog az értékesítésről, eladásról, illetve ezen területek problémáiról szól.

Friss topikok

  • Profi: Az emberek nagy többsége utál eladni - " ügynökösködés, nincs az a pénz amiért hajlandó lennék rá ... (2008.11.24. 13:45) Képzés ajánló
  • Bertold: Pár hete beszélgettünk a kollégákkal, hogy ki milyen képzéseken volt eddig. A tréningek száma az v... (2008.09.30. 15:13) Az értékesítés problémái II.
  • Bertold: Ez igaz, bár nekem elég fura volt megtapasztalni, hogy tényleg így van. Sokszor a logikát, meg rac... (2008.09.30. 15:10) Az értékesítés alapjai (szerintem).

Linkblog

Képzés ajánló

2008.11.23. 14:37 :: Angel Wing

Hogyan adjunk
 
el nehéz
 
vevőknek?
 
 
és hogyan tegyük őket leghűségesebb vásárlóinkká
(L. RON HUBBARD munkássága alapján)

  
A KIHÍVÁS:
Patrick V. Valtin előadásában
   
Patrick V. Valtin
Számos nagymenő érzi úgy, hogy az eladás egyre inkább "mission impossible" - egy lehetetlen küldetés. Még könyveket is írnak erről, azt próbálva elhitetni velünk, hogy „az értékesítés halott”…

Igen, az értékesítés napról napra súlyosabb kihívássá alakul.

Ennek első oka az, hogy mind több vetélytárs van odakinn, aki esküszik, hogy az ő terméke vagy szolgáltatása jobb.

A második oka pedig: a vásárlók soha nem látott mértékben zavarodnak manapság össze. Minél nagyobb a választék, annál nehezebb dönteni. És, biztos te is észrevetted, a vevő szkeptikusabb, mint valaha bárkivel kapcsolatban, aki azt tetteti, hogy birtokában van a helyes megoldás…

Van egy harmadik oka is: az ódivatú, hagyományos eladás többé nem működik. Bármilyen „nagyszerű” érvvel is rukkolunk elő, más „jobbal” állhat elő. Bármiféle „legjobb” logikus bizonyítékot is csatolunk a termékünkhöz vagy szolgáltatásunkhoz, az bár meggyőzheti a vevőt, mégsem garantálja azt, hogy vásárolni fog… mármint Tőled!

CÉL:

Megosztani veled az eladás titkos törvényeit, ahogy az eladásnak a mai piacon kell történnie a sikerhez.

Lehetővé tenni, hogy egyéni megjelenésed legyen, és segíteni, hogy minimum 50 %-kal megnöveld az eredményességed – most AZONNAL!


A PROGRAM
Tréning közben
1. Az ÚJ alapzat

- Mi az értékesítési kudarc elsődleges oka?

- Miért idejétmúlt a „klasszikus” értékesítés, és miért a kudarc garanciája?
...
Kattints ide a részletes programért.



 
 
Az előadóról: Patrick V. Valtin
Az elmúlt 20 év során több mint 30 országban tartott tréningeket, és több mint 60.000 embert képzett olyan területeken, mint HR, értékesítés, marketing.
Alapítója és elnöke Európa legnagyobb tanácsadó és képző cégének, amely a Hubbard menedzsment rendszert szolgáltatja, amelynek neve U-Man Belgium, és a központja Brüsszelben található.
A University of South Carolina üzleti karának, a Moore School of Business Nemzetközi Üzleti Tanácsadó Tanácsának tagja.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanadjeltobbet.blog.hu/api/trackback/id/tr25784202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bertold 2008.11.24. 08:57:02

Patrick Valtin tréningjén én már voltam. Zseniális előadó. Pár éve bécsben voltam egy előadásán, ahol az Internet marketingről beszélt.

Roppant egyszerüen mutatta be, hogy hogyan lehet, a keresőkben jó helyre kerülni. Mindezt sok példával.

Profi 2008.11.24. 13:45:34

Az emberek nagy többsége utál eladni - " ügynökösködés, nincs az a pénz amiért hajlandó lennék rá " - vásárolni azonban mindenki szeret és kikadnak az eladókon, hogy azok mennyire rosszul adnak el. Tudod, " segíthetek valamiben ". Na, most azok, akik ímádnak vásárolni találkoznának a jó eladókkal, akkor mindenki örülne. Kérdés: Hogyan legyél jó eladó és hogyan találkozz a vevőkkel. Az eladás és a kapcsolatépítés művészet, érdemes megtanulni, mert csak vásárlókkal fogsz találkozni, akik ímádni fognak Téged és a terméked szolgáltatásod. Ez a Patrick egyszerűen, világosan, érthetően elmondja, megmutatja és begyakoroltatja Veled. Onnan tudom, hogy részt vettem a képzésen.
süti beállítások módosítása