HTML

Értékesítés

Ez a blog az értékesítésről, eladásról, illetve ezen területek problémáiról szól.

Friss topikok

  • Profi: Az emberek nagy többsége utál eladni - " ügynökösködés, nincs az a pénz amiért hajlandó lennék rá ... (2008.11.24. 13:45) Képzés ajánló
  • Bertold: Pár hete beszélgettünk a kollégákkal, hogy ki milyen képzéseken volt eddig. A tréningek száma az v... (2008.09.30. 15:13) Az értékesítés problémái II.
  • Bertold: Ez igaz, bár nekem elég fura volt megtapasztalni, hogy tényleg így van. Sokszor a logikát, meg rac... (2008.09.30. 15:10) Az értékesítés alapjai (szerintem).

Linkblog

Kulcs a sikeres (üzleti) élethez

2010.09.15. 11:48 :: Angel Wing

Mindig meglepődöm, amikor a kommunikáció témaköre felmerül egy beszélgetés, vagy előadás során, hogy az emberek mennyire kiemelkedően fontosnak tartják ezt a témát.

Teljes joggal, hiszen ez az egy dolog képes meghatározni azt, hogy valaki mennyire lehet sikeres a magán életben és a társadalomban, hiszen jó kommunikációval könnyebben hozhatjuk mások tudtára az ötleteinket és a véleményünket.

Gondold csak át: Beszélgettél már valaha olyan emberekkel, akik nagyon élettelinek látszottak, érdeklődőek voltak gyors gondolkozásúak? Sok energiájuk van, de mégis megnyugtató a közelükben lenni?

Amikor rád néznek, látnak Téged és nem azt érzed, hogy átnéznek rajtad, mintha ott sem lennél.

Ezeknek az embereknek magas szintű kommunikációs képességük van, ami lehet, veleszületett képesség is, de a jó hír, hogy ez a képesség fejleszthető.

A HCA értékesítési akadémiájának tanulói közül már sokan megtapasztalhatták azt, hogy milyen az, amikor valaki eljön Pier Paderni értékesítési tréningjére, valamint a tréninget követő edzőtáborra is.

Ráadásul ezen a tréningen az egyik téma a kintlévőségek behajtása lesz, ami elég sok cégnek napi probléma. Így ha vannak kintlévőségeid, akkor érdemes eljönnöd, mert sokba kerülhet, ha nem leszel ott!

Pier tréningje és az edzőtábor, többszörösére képes megnövelni egy ember kommunikációs szintjét és ezáltal eredményességét.

Ha még nem vettél részt ilyen képzésen, itt a remek alkalom.

Ide kattintva tudod megnézni a tréning pontos témakörét és itt tudsz jelentkezni!

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció értékesítés képzés pier paderni értékesítési akadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanadjeltobbet.blog.hu/api/trackback/id/tr962297736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása